torstai 28. heinäkuuta 2016

Asuntomessujen ilta Pruukinrannassa sekä työhuone/vierashuone

Kotiuduttiin juuri Asuntomessujen illasta Pruukinrannasta. Messut oli siis tänään poikkeuksellisesti auki ilta kymmeneen. Ihmisiä oli paljon paikalla :)



Yksi tapahtumanumeroista oli Stunt Freaks Teamin järjestämä stunt show rannalla. Show sisälsi muun muassa moottorikelkalla ajoa Kyrkösjärvessä :)








Shown räjähdystehosteet saivat tämän kuvaajan säpsähtämään kuvanottohetkellä, joten siitä johtuu epätarkka kuva.. Painoin sentään nappia suht oikealla hetkellä.. :D


Show sisälsi myös moottoripyörällä tehtyjä korkeita ja näyttäviä hyppyjä räjähdysten saattelemana. Illan aikana messuravintolassa oli tarjolla kokonaisena grillattua sikaa, ja esiintyjänä toimi muun muassa Etelä-Pohjalainen yhtye Rehupiikles :) 

Oli aivan ihana tutustua myös jälleen uusiin naapureihin :)

Kun kello koitti kymmenen, ja olimme jo lähdössä talolta pois, niin sain idean.. Päätin kuvata tänne blogiin meidän työ-/kirjasto-/ vierashuoneen, sillä siitä en ole epähuomiossa vielä kuvia tänne juurikaan laittanut, eikä messuvieraatkaan tuohon huoneeseen kunnolla Roihulla käydessään pysty kulkureitin ja aitojen vuoksi näkemään.


Tässä messuvieraiden silmin esitettynä näkymä työhuoneeseen eteisen suunnalta. Ei siis paljoakaan.. Tapetin pystyy näkemään peilin kautta.. :D


Tässä näkymää ulko-ovelta työ-/vierashuoneen kautta olohuoneeseen ja terassille asti.. Huoneen eteisen puoleisessa oviaukossa on lasiovi, jota ei kuitenkaan kuvassa näy. Olohuoneen puoleinen aukko on leveä, jossa on yliojentuvat lasipariovet. Uskoisin, että tämän huoneen ovet tulevat olemaan lähes aina auki. Kiinni ollessaankin lasiovet mahdollistavat avaran näkymän eteisestä terassille asti :)


Jätimme Ilonan kanssa tämän huoneen sisustamisen aika minimiin, koska messuvieraat eivät suoraan pysty huoneeseen näkemään.. Kyseinen huone on kalustettu lainahuonekaluin. Itse aiomme laittaa messujen jälkeen ikkunan eteen työpöydän ja ikkunan vastakkaiselle seinälle vuodesohvan yövieraita varten :)




Sain jo kauan sitten idean tämän huoneen valaistuksesta. Halusin kattoon upotettavat spotit ympyrän muotoon..


Ympyrän muotoa toistaa lattialle hankkimamme matto :)


Sitten kuvaa toisesta suunnasta eli olohuoneen puoleisten pariovien puolelta..



Eilen kävin äitini kanssa huonekaluostoksilla. Aikataulu kävi ennen messuja niin tiukaksi, että muutamat huonekaluhankinnat jäi ajanpuutteen vuoksi tekemättä. Eilen hankin portaikon alle säilytysjärjestelmän ja pojan huoneeseen vaatesäilytyslipaston. En halunnut pojan huoneeseen mitään isoa kaappia tilaa viemään vaan koin, että juuri lipasto on se, mikä sinne huoneeseen sopii parhaiten. Edellä mainituista juttelen lisää kuvien kera sitten, kun Asuntomessut on ohi, ja olemme päässeet muuttamaan!

 Enää reilu viikko messuja jäljellä! 
Apua.... outoa... jopa epätodellinen olo..
Kaksi vuotisen projektin todellinen loppuhuipennus eli muutto uuteen kotiin alkaa häämöttää jo siis ihan nurkan takana. Jännittää melkeinpä enemmän, kun ennen messuja! :D Hassua tässä vaan on se, etten osaa vieläkään yhtään ajatella, että Roihusta tulee meidän koti ihan oikeasti.. 
.........
:)

-Sanna-

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja tyylikäs koti ja samalla kuitenkin tosi kodikas, pidän erittäin paljon 😊. Katselin messuilla tuota eteisen ihanaa seinävalaisinta. Mikähän valaisin on kyseessä ja mistä sen saisi hankittua? En huomannut messuilla laittaa tietoa talteen.😃
    Terkuin Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katja! Anteeksi myöhäinen vastaus! Kiitos kovasti :) Eteisen valaisin on valaisintalo.fi -nettikaupasta tilattu. Nimeä en valitettavasti enää muista..

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥